Aktuellt

Se även aktuell information på Facebook

I sommar träffar ni mig på vattnet, ett element som jag älskar och trivs på, som alltid ger mig samma känsla av lugn och närvaro som när jag är på min yogamatta.

Jag kan nu erbjuda 1:1 SUP. 6h  PT-SUP där vi skräddarsyr innehållet efter dina behov och din utgångspunkt, pris 3995kr.

Allt detta ingår: 6h på vattnet fördelat på 1,2 eller 3 tillfällen, lån av kvalitets SUP, paddel,  leash, flytväst, våtdräkt ( passar dig som väger 60-75kg). Individuellt kursupplägg efter dina behov. Vi går igenom säkerhet på vattnet, din utrustning, väderförhållanden och val av plats. I kursen ingår grunder i paddelteknik, vi kommer bli blöta, ha roligt, prova SUPYOGA och även SUPFITNESS.  Jag finns på plats med all utrustning när du kommer, du skall vara simkunnig, allt sker på egen risk.

Betalning mot faktura vid bokning. Om du delar upp dina timmar så skall alla timmar användas och bokas i en period av 3 veckor från vår första träff.

Vill du endast boka 1h PT-SUP betalar du 1095kr, all utrustning ingår.

kontakta mig gärna om du har fler frågor.

Välkommen med din bokning, för din SUP-SOMMAR!

Är ni en grupp/ företag  som vill starta en egen kurs med Yoga? Kontakta mig så hittar vi en dag och tid som passar er.

Vill du och din vän, partner, fru, man Yoga på andra tider/platser som passar er? Kontakta mig så skräddarsyr vi ett paket som passar er.

Kom ihåg, du utgår alltid från dig själv, din kropp och dina förutsättningar och glöm inte, DU är fantastiskt.

Har du några frågor eller funderingar, kontakta mig. Det enda du behöver för att utföra Yoga är en kropp, DIN kropp. Yoga är inte något mystiskt eller akrobatik på hög nivå. Yoga är ett tillstånd.  Det tillstånd som får dig att må så mycket bättre, som inträffar när vi är i balans, den balansen skapar vi på yogamattan, när vi flyttar vårt fokus från vårt sinne ut i vår kropp.

Är du intresserad av SUPYOGA / BOARDYOGA, kontakta mig för kurs.

Jag ser fram mot att möta dig på mattan och på brädan. Följ mig gärna på facebook.

Namaste´

Välkommen!

evelyn.kalmer@live.se  tel.070-8840987