Aktuellt

Se även aktuell information på Facebook

I höst har jag inga kurser i Yoga, ni träffar i stället mig på  VISTA Health Studio i Halmstad där jag erbjuder drop-in Yoga för medlemmar var tredje vecka, enligt schema.

Jag kommer njuta av hav, sjöar och åar hela hösten på min SUP. Hösten som är en fantastisk tid att ta sig ut på vattnet, vattentemperaturen är fortfarande varm, kanske blir det dagar som är mer sommar än höst, och när hösten sedan kommer bjuds man alltid på underbar färgsprakande inramning när träden skiftar från grönt till gult och rött, underbart! Längtar du ut på vattnet? Kontakta mig för pris-och platsförslag när du kan följa med mig ut, guidad personligen av mig, på den plats jag älskar.

kontakta mig gärna om du har frågor.

Är ni en grupp/ företag  som vill starta en egen kurs med Yoga? Kontakta mig så hittar vi en dag och tid som passar er.

Vill du och din vän, partner, fru, man Yoga på andra tider/platser som passar er? Kontakta mig så skräddarsyr vi ett paket som passar er.

Kom ihåg, du utgår alltid från dig själv, din kropp och dina förutsättningar och glöm inte, DU är fantastiskt.

Har du några frågor eller funderingar, kontakta mig. Det enda du behöver för att utföra Yoga är en kropp, DIN kropp. Yoga är inte något mystiskt eller akrobatik på hög nivå. Yoga är ett tillstånd.  Det tillstånd som får dig att må så mycket bättre, som inträffar när vi är i balans, den balansen skapar vi på yogamattan, när vi flyttar vårt fokus från vårt sinne ut i vår kropp.

Är du intresserad av SUPYOGA / BOARDYOGA, kontakta mig för kurs.

Jag ser fram mot att möta dig på mattan och på brädan. Följ mig gärna på facebook.

Namaste´

Välkommen!

evelyn.kalmer@live.se  tel.070-8840987